Om Lylli

En app. Tusentals barnböcker.


Hur kan man väcka barnens läslust när det finns så mycket annat på nätet som lockar? Som hängivna föräldrar, fastrar och morbröder, bestämde vi oss för att ta reda på det.


Som lika hängivna ingenjörer, utvecklar vi digital teknik som gör läsning ännu roligare och mer engagerande. Med aktiverande böcker i paddan och mobilen kan vi förstärka berättelsernas attraktionskraft och göra dem tillgängliga överallt.

I vår innovativa app skapar vi en fängslande läsupplevelse som främjar barns kognitiva utveckling, etablerar läsvanor och bjuder in till ett liv som läsare. Genom olika läsupplevelser - Läs och lyssna, Läs tillsammans, och Lyssna på ljudböcker - erbjuder vi mångsidiga sätt för barn att utforska och njuta av berättelser. Aktiverande teknik som röster, animationer, ljud och musik fångar barnens uppmärksamhet och gör den upplästa berättelsen mer spännande och engagerande. Ett roligare sätt att läsa, helt enkelt.

Tillsammans med de bästa förlagen, författarna och kreatörerna erbjuder Lylli obegränsad tillgång till tusentals engagerade barnböcker, från nya favoriter som
Babblarna och Greta Gris till klassiker som Alfons Åberg och Pelle Svanslös.

Vi är övertygade om läsningens betydelse i en alltmer digital värld – och den digitala teknikens förmåga att väcka barns läslust.

Vill du komma i kontakt med oss? Släng iväg ett mail eller kom förbi på en kopp kaffe ☕️

Boksnok Förlag AB
Skeppargatan 8
114 52 Stockholm
Organisationsnummer: 556846-2146
kontakt@lylli.se